Om S.D.I Training

Något har förmodligen fått dig att fatta ett beslut. Ett beslut att något måste hända, en förändring. Möjligen sökte du efter just mig, mina tjänster eller så hamnade du här av en slump.
Vem du än är så är du välkommen och jag hoppas det finns något som kan få dig att reflektera över dig själv.

Står du och funderar över hur skönt det kunde vara att bara luta dig tillbaka och låta den goda fen göra jobbet om du anlitar en personlig tränare, då har du kommit fel. Jag är inte den goda fen som kan trolla fram din framgång åt dig, det krävs hårt arbete och den ende som kan göra det arbetet är du. Jag coachar och ger dig de verktyg du behöver.

Du själv har fattat ett BESLUT att något måste förändras oavsett om det gäller träning, kost eller smärta i muskler.

Idag lever vi i ”landet hoppas” där vi hoppas att det skall gå över eller lösa sig av sig själv. Verkligheten är tyvärr inte så. Inget händer om du inte själv agerar.

S.D.I Training startades upp under 2007. Genom ett samarbete med Erikslund Hälsans hus i Varalöv som tillhanda håller gymanläggning, sjukgymnaster samt spaanläggning.

S.D.I Training startades med målet att få dig att förstå vikten av att vara snäll mot dig själv och att livet inte alltid ter sig utefter det du har planerat utan du måste ibland acceptera att allt omkring dig påverka dig både positivt och negativt. Träningen hamnar ibland på sista plats, men hur tar vi oss framåt så att det tillslut kanske kan hamna på 3 plats i livet, vilka beteendeförändringar eller prioriteringar krävs?

Agerar du inte kan du heller inte få det du vill ha, men med stöd och de korrekta metoderna så lyckas du.